Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Corlin Eyewear

Corlin ble grunnlagt av to 20 år gamle studenter i 2017 med en passjon for lekne solbriller som også er klassiske og moteriktige.

De ønsker å være i front som et nytt generasjons solbrillemerke , med nytenking, dristige designs og et tett samarbeid med kundene.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Kelly GRADUAL BROWN *

Lekker solbrille for den litt tøffe. Brunt glass med gullramme Beskyttelse mot riper, og UV400 som gir 100% beskyttelse
1499,00

Lea BLACK *

Tøff solbrille med firkantet passform, litt oversizet. Funker til allt Ripe fri, UV 400(100%) beskyttelse.
1299,00

Iga GOLD BLACK *

Iga er en klassisk og stilren solbrille fra Corlin Eyewear med en litt oversized, firkantet ramme. Ripesikre glass med 100% UV400-beskyttelse. Klassiske og minimalistiske solbriller
899,00

Lia TORTOISE CINNAMON *

Solbrille for den litt preppy typen. Rundere passform Ripesikker og med UV400 som tilsvarer 100% beskyttelse
899,00

Storm GOLD *

Storm er en superlekker pilotbrille i en nydelig kombinasjon av gullfarget ramme og brune glass. Denne brillen er del av designsamarbeidet Hannalojsan x Corlin Eyewear. Modellen er av høy kvalitet med lett og fleksibelt metall som gjør at den passer til de fleste ansiktsformer. CR39 linse med ripesikkert glass. UV 400 filter som gir 100% beskyttelse.
899,00

Gelo TORTOISE CINNEMON *

Gelo er modellen som med sitt søte design bringer deg tilbake til tidlig på 80-tallet. Modellens stilige innfatninger blandet med et moderne preg av farget og mer gjennomsiktig glass, gjør Gelo til årets must. Modellen er nøye utvalgt og designet til perfeksjon for å skape en følelse av minimalisme og luksus. Gelo er modellen du velger hvis du bare får velge ett par denne sesongen! Gelo er, som alle våre solbriller, utstyrt med UV 400 (100 %) beskyttelse. Buen er laget i det nøye utvalgte materialet Acetat. Modellen er også utstyrt med et (3:2) hengsel laget av metall som strekker seg gjennom hele brillestangen. Linsen har også CR-39 beskyttelse, som gir ekstra beskyttelse mot riper.
899,00