Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Fat Moose

Dansk merke som lager yttertøy for skandinavisk vær. De har slått sammen funksjonalitet og fashion, slik at deres jakker er stilige, tøffe og samtidig tekniske, noe som gjør at jakkene deres er veldig anvendlige.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

REDWOOD JACKET

«Redwood Jacket» fra Fat Moose. Teknisk dunparkas. Lang og rett fasong. Varm modell. Flere praktiske lommer i front. Jakken går ned til midt på låret. Jakkens funksjoner: Puster, vanntett, vindtett og jakken har teipede sømmer.
3500,00

REDWOOD JACKET

«Redwood Jacket» fra Fat Moose. Kul dunparkas i rødt. Lang og rett fasong. Varm modell. Flere praktiske lommer i front. Jakken går ned til midt på låret. Jakkens funksjoner: Puster, vanntett, vindtett og jakken har teipede sømmer.
3500,00

REDWOOD JACKET

«Redwood Jacket» fra Fat Moose. Teknisk dunparkas i grønt. Lang og rett fasong. Varm modell. Flere praktiske lommer i front. Jakken går ned til midt på låret. Jakkens funksjoner: Puster, vanntett, vindtett og jakken har teipede sømmer.
3500,00

FAT BEANIE NAVY *

Beanie-lue fra Fat Moose.
200,00

FAT BEANIE COLD CHILLI *

Beanie-lue fra Fat Moose.
200,00

FAT BEANIE ARMY *

Beanie-lue fra Fat Moose.
200,00

FAT BEANIE BLACK *

Beanie-lue fra Fat Moose.
200,00

TRENCH TECH

«Trench tech» fra Fat Moose. Teknisk trenchcoat i skoggrønt. Lett vattert. Lukkes med glidelås og trykknapper. Rett modell. Stikklommer på hver side og lommer på innsiden. Puster, vanntett og vindtett. Kan brukes til pent og hverdags.
1700,00

WOOD DOWN JACKET

«Wood down jacket» fra Fat Moose. Overgangsjakke i marineblått med paddet front og ermer. Myk jakke som er vindtett og vannavstøtende. Fat Moose-logorefleks på ene armen. Jakken har høy hals, innerlomme og side lommer med trykknapp. Strikk nederst på ermene og på falden for å holde vinden ute. Finnes i flere farger.
749,00 kr 1 499,00

WOOD DOWN JACKET

«Wood down jacket» fra Fat Moose. Overgangsjakke i army grønn med paddet front og ermer. Myk jakke som er vindtett og vannavstøtende. Fat moose-logorefleks på ene armen. Jakken har høy hals, innerlomme og side lommer med trykknapp. Strikk nederst på ermene og på falden for å holde vinden ute. Finnes i flere farger.
749,00 kr 1 499,00