Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Golightly

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Castle Dress

Castle Dress fra Golightly. Lårkort blonde kjole med dyp v-utringing og lange voluminøse puffermer med strikk i håndledd. Bånd under brystet uten elastikk. De fleste går derfor opp en størrelse i denne kjolen. 100% viskose.
1999,00

Belle Dress

Belle Dress fra Golightly. Linkjole med pynteknapper i front og underkjole i 100% bomull. Brede mansjetter med knapper og engelskblonde detaljer på skuldre og armer. Kroppsnær på overkroppen med søm i livet og god vidde i skjørtet. 100% lin. Finnes også i hvit. Sko private. Unn Beathe har på str.S.
2499,00

Belle Dress

Belle Dress fra Golightly. Linkjole med pynteknapper i front og underkjole i 100% bomull. Brede mansjetter med knapper og engelskblonde detaljer på skuldre og armer. Kroppsnær på overkroppen med søm i livet og god vidde i skjørtet. 100% lin. Finnes også i rosa. Unn Beathe har på str.S.
2499,00

Vanity Dress

Vanity Dress fra Golightly. Minikjole med flotte rynkedetaljer, glidelås i siden og store 3/4 voluminøse ermer. Lett og luftig, med underkjole. Trekte knapper i front som kan åpens for å variere utringingen. Når lukket har kjolen høy krage. Normal på størrelse, men båndet i livet er ikke elastisk. 84% tencel og 16% polyester.
2199,00

Fleur Dress Coral

Fleur Dress fra Golightly. Nydelig blondekjole med pynteknapper hele veien ned foran og enkelt avtatt snitt i midjen. Knelengde og glidelåslukking bak i ryggen. Mansjett med knepping nederst på store, voluminøse armer med puff. Delikat snitt og vakre detaljer. Kommer også i hvit. Normal til litt stor på størrelse. 100% viskose. Underkjole i 100% bomull.
2199,00

Fleur Dress White

Fleur Dress fra Golightly. Nydelig blondekjole med pynteknapper hele veien ned foran og enkelt avtatt snitt i midjen. Knelengde og glidelåslukking bak i ryggen. Mansjett med knepping nederst på store, voluminøse armer med puff. Delikat snitt og vakre detaljer. Kommer også i korallrød. Normal til litt stor på størrelse. 100% viskose. Underkjole i 100% bomull.
2199,00