Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Hale Bob

Hale Bob er mest kjent for sine fantastisk fine print, mønstre og farger. De er nok mest kjent for sin spesielle kjole og bluser, men har også en sportylinje.  Rett og slett et merke som gir alt de lager en wow effekt. 

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Jumpsuit

Viveka jumpsuit fra Hale Bob med blomsterprint. V-hals, glidelås foran, krage og knyting i livet. Brystlomme på begge sider foran. Rett passform. 100% Viskose.
4499,00

Lucy Long Dress

Kjole i rayon kvalitet. Med knapper hele veien. Liten puff på ermene og knytebelte i livet. Unn Beathe har på seg str M her , men må ha str S
4699,00

Priya Dress

Matt microfiber Priya Jersey Dress fra Hale Bob. Slim fit med a fasong. 3/4 lengde på ermer Unn Beathe har på seg str S
3499,00

Daisy Long Dress

Daisy Long Dress fra Hale Bob. Linkjole med broderi detaljer på skuldre, hals og i nerkant. Figursydd med belte i livet. Knepping hele veien i front. Puffermer. 100% lin. Fòr 100% bomull.
5999,00

Wandy Top

Nydelig bluse fra Hale Bob i silkemix. Unikt print, lett og deilig. Unn Beathe har på seg str S
2799,00

Zeta Dress

Matt microfiber jersey kjole med korte ermer og v-utringing. Unn Beathe har på seg str S
3300,00

Lole Short PNK

Lole short dress fra Halebob. 100% viskose. Nydelig sommerkjole med broderier i rosa og orange. Knelengde. Lange ermer med litt vidde nederst. V-hals. God vidde i skjørtet. Normal på størrelsen. Denne kjolen krymper litt ved vask fordi den er i viskose, men utvider seg igjen ved stryking. Finnes også i gull.
4699,00

Lole Short Gold

Lole short dress fra Halebob. 100% viskose. Nydelig sommerkjole med broderier i gull. Knelengde. Lange ermer med litt vidde nederst. V-hals. God vidde i skjørtet. Normal på størrelsen. Denne kjolen krymper litt ved vask fordi den er i viskose, men utvider seg igjen ved stryking. Finnes også i rosa/orange.
4699,00

Celete Dress with embrodery

Celete dress fra HaleBob. Knelengde. 3/4 arm med rysjer nederst. 100% viskose, for: 100% bomull.
3499,00