Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

JAKKER

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Pima Cotton Cashmere Zip Trough

"Pima Cotton Cashmere Zip Trough" fra Tommy Hilfiger. Klassisk strikket cardigan i marineblå. Rett modell. 95% Bomull og 5% Kashmir.
1400,00

Get

Jakke fra Tiger of Swden
1599,00

Jamonte

Dressjakke fra Tiger of Sweden.
3999,00

Henrie BZ

Dressjakke fra Tiger of Sweden.
3299,00

BRUCE

«Bruce» fra Bruun & Stengade. Klassisk strikket cardigan med i grå melert farge, i ullblanding. Cardiganen har en skjult glidelås som går hele veien ned. God passform, med plass rundt magen. Kan brukes til pent, med både t-skjorte og skjorte inni. Ribbestrikket fald, mansjett og hals.
799,00

BRUCE

«Bruce» fra Bruun & Stengade. Klassisk strikket cardigan med svart farge, i en god og myk ullblanding. Cardiganen har en skjult glidelås som går hele veien ned. God passform, med plass rundt magen. Kan brukes til pent, med både t-skjorte og skjorte inni. Ribbestrikket fald, mansjett og hals.
799,00

WOOD DOWN JACKET

«Wood down jacket» fra Fat Moose. Overgangsjakke i marineblått med paddet front og ermer. Myk jakke som er vindtett og vannavstøtende. Fat Moose-logorefleks på ene armen. Jakken har høy hals, innerlomme og side lommer med trykknapp. Strikk nederst på ermene og på falden for å holde vinden ute. Finnes i flere farger.
749,00 kr 1 499,00

WOOD DOWN JACKET

«Wood down jacket» fra Fat Moose. Overgangsjakke i army grønn med paddet front og ermer. Myk jakke som er vindtett og vannavstøtende. Fat moose-logorefleks på ene armen. Jakken har høy hals, innerlomme og side lommer med trykknapp. Strikk nederst på ermene og på falden for å holde vinden ute. Finnes i flere farger.
749,00 kr 1 499,00