Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Mos Mosh

 

Dansk merke som er mest kjent for sin kolleksjon med jeans og bukser. De kan kjennetegnes med kule detaljer, fine vasker og gode passformer. Merket har også en super Basic linje og fine bluser, topper og yttertøy i veldig fine kvaliteter. 

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

TILDA SHIRT

Skjorte fra Mos Mosh
1099,00

TILDA SHIRT

Skjorte fra Mos Mosh
1099,00

Martina Shirt

Skjorte fra Mos Mosh
1299,00

Larina Ribbon Shirt 7/8

«Larina Ribbon Shirt 7/8» fra Mos Mosh. Stilig og klassisk hvit skjorte. Dekorativt bånd i rosa, svart og beige, ned hver side. Ermene stopper rett før håndleddet og har en lang mansjett med fire knapper. Rett modell.
1299,00

BLAKE NIGHT PANT

«Blake night pant» fra Mos Mosh. Dette er en dressbukse i avslappet til, cigarett modell med smale bein. Buksen har strikk på innsiden av leggen, for mer komfort. Buksen har en bred linning med to knapper og glidelås. Style den klassisk med skjorte og blazer, eller tøff med strikk eller t-skjorte og skinnjakke.
1399,00

BLAKE NIGHT PANT

Finnes også i sort.
1399,00

BLAKE NIGHT PANT

Finnes i flere farger.
1399,00

VICTORIA

«Victoria 7/8 silk touch jeans» fra Mos Mosh. Basic skinny jeans i svart shiny vask. Denne buksen har en ankelkort lengde, med glidelås nederst i sidene. Medium høyde på livet, lukkes med knapp og gylf. Fem lommers-modell, med buksehemper. Et absolutt must i en basic-garderobe. Kan brukes på jobb,hverdags og pynt. Super deilig og myk stretchkvalitet.
1199,00