Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Second Female

Second Female er et dansk Fashion brand, som er kjent for å ha trendy og feminine klær med en paris chic twist. De er best kjent for sine lekre bluser, fine kjoler, strikkede gensere og cardigans. 

 

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Della Blouse

Della Blouse fra Second Female. 100% Recycled polyester
999,00

Osla Shirt

Osla Shirt fra Second Female. Stilig rutete skjorte. Volang detaljer ned knappestammen og mansjett. Rett modell. Normal i størrelsen. 52% Polyester 40% Cotton 8% Nylon
1199,00

Jasmin LS Blouse

Jasmin LS Blouse fra Second Female.
999,00

Nomio MW Trousers

Nomio MW Trousers fra Second Female. Trendy og kul bukse, med vide og rette bein. Medium høyde på livet.
1199,00

Hanna Bag *

Veske fra Second Female
899,00

SUZANNA KIMONO

Nydelig lang kimono i sitrongult mønster på nude/rosa bunn. V-hals med snøring i livet. Vid og løs modell. Veldig fin lukket som en kjole eller åpen med en tee og jeans. Sommerens It-plagg.
1599,00

KANYA BLOUSE

Sommerlig bluse i herlig sitrongul farge. Snøring og avrundet hals med volangkant, som kan åpnes til en v-hals. Sømdetaljer i front. Strikk og volangkant nederst på ermene. Løst delikat stoff med rett modell.
799,00

KONE SHIRT

Delikat bluse i off-white farge. Blusen har høy hals, med volang kant rund halsen og på overarmen. Pen og klassisk. Trekte stoffknapper som går hele veien ned. Rett og litt løsere modell i deilig stoff. Utrolig fin til å pynte opp et skinnskjørt eller bukse.
1099,00

VANYA SHORT TRENCHCOAT

Klassisk og trendy kort trenchcoat i lys kamel-farge. Krage, med dobbelt knapping hele veien ned. Lommer på hver side, med flapp og knapp. Utrolig fin liten jakke som passer perfekt til våren. Kjempefin med en bluse, genser og jeans. Rett og vid i modellen.
1499,00

MYA DENIM SKIRT

Trendy knelangt olaskjørt i lys denim. Knapp og glidelås i livet. Fem lommer. Skjørtet har en liten splitt bak, som gjør det lettere å gå i. Et absolutt must i en vår og sommer-garderobe. Perfekt med en fin bluse, statement tee eller strikk.
999,00

UTOPIA SHIRT

Feminin skjorte med delikat rødt,hvitt og blått blomstermønster med lyseblått i bunn. Avrundet krage og en synlig knapp i halsen. Resten av blusen har skjult knappestamme. Bred mansjett med tre knapper. Rett modell som passer mange.
599,00 kr 1 199,00

TERI SHIRT

Kul statement t-skjorte med «The future is female» i print foran. Vanlig t-skjorte fasong, rett modell med avrundet hals.
249,00 kr 499,00