Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

SKJORTER

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Slim Palm Tree Print Shirt s/s

Slim Palm Tree Print Shirt s/s fra Tommy Hilfiger
1000,00

Relaxed Blown Up Check Shirt

"Relaxed Blown Up Check Shirt" fra Tommy Hilfiger. Rutete flanellskjorte. Romslig og rett fasong. 100% Bomull.
1100,00

Melange Multi Check Shirt

"Melange Multi Check Shirt" fra Tommy Hilfiger. Klassisk ruteskjorte i burgunder. Regular fit, som har en rett fasong. Normal i størrelsen. 100% Bomull
1000,00

Check Flannel Shirt

Skjorte fra Lyle & Scott
799,00

Cas

Skjorte fra Tiger of Sweden.
1199,00

HILFIGER REGULAR POLO

«Regular polo» fra Tommy Hilfiger. Klassisk mellom blå polo pique i bomullskvalitet. Krage og knepping i halsen. T-skjorten har rett fasong med rund hals og korte ermer. Brodert logo på brystet.
899,00

8543 GORDON FC

«Gordon FC» fra Sand. Klassisk lyseblå pen skjorte i bomullskvalitet. Skjorten har lyse perlemor knapper som står fint i stil til skjorten. Blomstermønster inni halsen som en fin kontrast. Smal mansjett med to knapper.
1199,00

AMS BLAUW ALLOWER BUTTON SHIRT

549,00 kr 1 099,00

COTTON LINEN PRINTED SHIRT

«Cotton linen printed shirt» fra Tommy Hilfiger. Mellom blå skjorte i lin og bomulls kvalitet. Skjorten har button down krage og knepping hele veien ned. Brodert logo på brystet. Regular modell, som betyr at skjorten har en rett modell.
1100,00

DELIGHTFUL CHECK SHIRT

«Delightful check shirt» fra Tommy Hilfiger. Klassisk skjorte med store ruter i grønt,blått og rødt med en tynn bomullkvalitet. Skjorten har en button down krage og knepping hele veien ned. Smal mansjett med en knapp. Regular passform, som betyr en rett modell.
1000,00

SLIM SOLID LINEN SHIRT

«Slim solid linen shirt» fra Tommy Hilfiger. Klassisk mørke blå skjorte i lin kvalitet. Skjorten har en button down krage og knepping hele veien ned. Ton i ton knapper som gir en eksklusiv look. Smal modell. Brodert logo på brystet.
1100,00

COTTON LINEN SHIRT

«Cotton linen shirt» fra Tommy Hilfiger. Lyseblå skjorte i lin/ bomulls kvalitet. Skjorten har button down krage og knepping hele veien ned. Brodert logo på brystet. Mansjett med en knapp. Regular modell, som betyr at skjorten har en rett modell.
1100,00

DESIRED CHECK SHIRT

«Desired check shirt» fra Tommy Hilfiger. Klassisk blå/hvit rutete skjorte i bomullskvalitet. Skjorten har button down krage og knepping hele veien ned. Mansjett med to knapper. Regular modell, som betyr at skjorten har en rett modell.
1100,00

RANDALL

«Randall» fra Bruun & Stengade. Sommerlig kort ermet skjorte i rosa og hvit rutete mønster. Skjorten er i bomull med easy care kvalitet. Button down krage med knapping hele veien ned. Skjorten har en modern fit, som har en god passform.
699,00

MOOY

«Mooy» fra Bruun & Stengade. Klassisk kort ermet skjorte i lyseblått prikkete mønster. Skjorten er laget av bomull med easy care kvalitet, som ikke skrukker så lett. Kontrast farge i sømmen på knapphullene. Skjorten har en modern fit, som er en rett passform.
699,00

LAMELA

«Lamela» fra Bruun & Stengade. Skjorte i mellomblå med mørke blå prikkete mønster. Skjorten er i bomull med easy care kvalitet, som ikke skrukker så lett. Modern fit, som har en rett passform.
699,00

KARIUS

«Karius» fra Bruun & Stengade. Klassisk skjorte med store ruter i blått og grønt. Skjorten har en bomullskvalitet med easy care. Modern fit med god passform. Knepping hele veien ned.
699,00

SINK

«Sink» fra Bruun & Stengade. Klassisk pen lyseblå skjorte med tekstur i stoffet. Skjorten er laget av bomull med easy care kvalitet. Krage og knepping hele veien ned. Smal mansjett med en knapp. Kontrast søm i knapphullene og dekorativt mønster i knappestammen. Skjorten er slim fit.
699,00

FRANKLIN

«Franklin» fra Bruun & Stengade. Pen skjorte med tekstur i stoffet med en glatt bomullskvalitet. Skjorten har en pen blå melert farge og slim fit passform med sømmer bak. Skjorten har smal mansjett med to knapper.
699,00

FALZONE

«Falzone» fra Bruun & Stengade. Sommerlig rosa og blå rutete skjorte i lett bomullsstoff. Skjorten har en rett modell som passer mange. Mansjett med to knapper for viden rundt håndleddet kan justeres.
699,00

BENJAMIN

«Benjamin» fra Bruun & Stengade. Button down skjorte i blå og grønn små rutete bomullsstoff. Skjorten er rett og har en klassisk passform.
699,00

ABRUZZI

«Abruzzi» fra Bruun & Stengade. Lyseblå rutete skjorte i bomullskvalitet. Innsvingt skjorte med liten krage og mansjett med en knapp. Skjorten har kontrast søm i mørkeblå på knappehullene. Fin skjorte til sommeren.
699,00

AARON

«Aaron» fra Bruun & Stengade. Klassisk lyseblå skjorte i deilig bomullskvalitet med super stretch. Modellen er slim fit som sitter fint etter kroppen. Mykt og deilig stoff, perfekt for de som vil ha en avslappet skjorte.
799,00

HOLYFIELD

«Holyfield» fra Bruun & Stengade. Klassisk og sommerlig skjorte i hvit med lin kvalitet. Slim fit passform. Knapper i ton i ton som går hele veien ned. Skjorten har en smal mansjett med en knapp.
699,00

HOLMES

«Holmes» fra Bruun & Stengade. Klassisk og sommerlig skjorte i lyseblå med lin kvalitet. Slim fit passform. Knapper i ton i ton som går hele veien ned. Skjorten har en smal mansjett med en knapp.
699,00

FOREMAN

«Foreman» fra Bruun & Stengade. Klassisk mørke blå skjorte i lin kvalitet. Skjorten har en enkel krage og knepping hele veien ned. Enkel mansjett med en knapp. Skjorten har en slim fit fasong.
699,00

8972-STATE N

«State N» fra Sand. Sommerlig skjorte i lyse blått med en myk lin/bomulls kvalitet. Skjorten har perlemor knapper og smal mansjett med to knapper. Regular fit, som er en rett modell som passer mange.
1299,00