Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

SPORTY

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

H CAP *

«H cap» fra Tommy Hilfiger. Caps i mørkeblått, med bomullskvalitet. Regulerbarspenne bak. Stor rød «H» i front.
450,00

STAINLESS STEEL SPORTS BOTTLE CHROME *

«Stainless steel sports bottle» fra Superdry. Trenings flaske i rustfritt stål med rose gull metallisk farge. Flasken har vanntett skrukork med tut som kan vippes ut. Superdry logo i hvit på siden. Flasken er trygg med fargefast dekor. Kapasitet 740 ml. NB! Må ikke vaskes i oppvaskmaskin, er ikke egnet for varme eller korroderende væsker. Finnes i flere farger
199,00

STAINLESS STEEL SPORTS BOTTLE TEARL GLITTER *

«Stainless steel sports bottle» fra Superdry. Trenings flaske i rustfritt stål med grønn glitter farge. Flasken har vanntett skrukork med tut som kan vippes ut. Superdry logo i hvit på siden. Flasken er trygg med fargefast dekor. Kapasitet 740 ml. NB! Må ikke vaskes i oppvaskmaskin, er ikke egnet for varme eller korroderende væsker. Finnes i flere farger.
199,00

STAINLESS STEEL SPORTS BOTTLE ROSE GOLD *

«Stainless steel sports bottle» fra Superdry. Trenings flaske i rustfritt stål med rosa glitter farge. Flasken har vanntett skrukork med tut som kan vippes ut. Superdry logo i hvit på siden. Flasken er trygg med fargefast dekor. Kapasitet 740 ml. NB! Må ikke vaskes i oppvaskmaskin, er ikke egnet for varme eller korroderende væsker.
199,00