Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

YTTERTØY

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Stretch Nylon Hooded Bomber

Jakke fra Tommy Hilfiger
3300,00

REDWOOD JACKET

«Redwood Jacket» fra Fat Moose. Teknisk dunparkas. Lang og rett fasong. Varm modell. Flere praktiske lommer i front. Jakken går ned til midt på låret. Jakkens funksjoner: Puster, vanntett, vindtett og jakken har teipede sømmer.
3500,00

MENS DOWN JACKET

Lett dunjakke fra Colmar.
3499,00

REDWOOD JACKET

«Redwood Jacket» fra Fat Moose. Kul dunparkas i rødt. Lang og rett fasong. Varm modell. Flere praktiske lommer i front. Jakken går ned til midt på låret. Jakkens funksjoner: Puster, vanntett, vindtett og jakken har teipede sømmer.
3500,00

REDWOOD JACKET

«Redwood Jacket» fra Fat Moose. Teknisk dunparkas i grønt. Lang og rett fasong. Varm modell. Flere praktiske lommer i front. Jakken går ned til midt på låret. Jakkens funksjoner: Puster, vanntett, vindtett og jakken har teipede sømmer.
3500,00

CLASSIC CABAN JACKET

«Classic caban jacket» fra Scotch&Soda. Klassisk matrosjakke i lysebeige, med en herlig ullkvalitet. Jakken har en rett fasong, som er litt innsvingt. Dobbeltspent knapper. To store lommer foran i front og lomme på innsiden. Splitt bak. Perfekt jakke for høsten.
2499,00

LUMBER JACKET

«Lumber Jacket» fra Fat Moose. Kul overgangsjakke i tynnere materiale med marineblå farge. Jakken har ribbestrikket kant i hals, på ermer og bak på falden. Lommer på hver side med glidelås og innerlommer. Fat Moose-logo patch nederst foran. Finnes i flere farger.
0,00

WOOD DOWN JACKET

«Wood down jacket» fra Fat Moose. Overgangsjakke i marineblått med paddet front og ermer. Myk jakke som er vindtett og vannavstøtende. Fat Moose-logorefleks på ene armen. Jakken har høy hals, innerlomme og side lommer med trykknapp. Strikk nederst på ermene og på falden for å holde vinden ute. Finnes i flere farger.
0,00

FRANKFURT

«Frankfurt» fra Bruun & Stengade. Frakk i marineblå med svart padded innerjakke. Frakken har høy krage og knapper hele veien ned. Stikkelommer på hver side. Innerjakken i svart kan tas ut og brukes som jakke.
0,00

DAKAR LEATHER JACKET

«Dakar1» fra Bruun & Stengade. Tøff skinnjakke i sort. Jakken har liten krage og glidelås i sort for en kul look. Stilige søm detaljer foran og bak. Jakken har glidelås lomme på hver side og innerlomme. Klassisk jakke med tidløst design.
0,00

LUMBER JACKET

«Lumber Jacket» fra Fat Moose. Kul overgangsjakke i tynnere materiale med army-grønn farge. Jakken har ribbestrikket kant i hals, på ermer og bak på falden. Lommer på hver side med glidelås og innerlommer. Fat Moose-logo patch nederst foran. Finnes i flere farger.
0,00

WOOD DOWN JACKET

«Wood down jacket» fra Fat Moose. Overgangsjakke i army grønn med paddet front og ermer. Myk jakke som er vindtett og vannavstøtende. Fat moose-logorefleks på ene armen. Jakken har høy hals, innerlomme og side lommer med trykknapp. Strikk nederst på ermene og på falden for å holde vinden ute. Finnes i flere farger.
749,00 kr 1 499,00