Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

YTTERTØY

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side

Dirk

Dunjakke fra GAS
1499,00

REDWOOD JACKET

«Redwood Jacket» fra Fat Moose. Teknisk dunparkas. Lang og rett fasong. Varm modell. Flere praktiske lommer i front. Jakken går ned til midt på låret. Jakkens funksjoner: Puster, vanntett, vindtett og jakken har teipede sømmer.
3500,00

MENS DOWN JACKET

Lett dunjakke fra Colmar.
3499,00

REDWOOD JACKET

«Redwood Jacket» fra Fat Moose. Kul dunparkas i rødt. Lang og rett fasong. Varm modell. Flere praktiske lommer i front. Jakken går ned til midt på låret. Jakkens funksjoner: Puster, vanntett, vindtett og jakken har teipede sømmer.
3500,00

REDWOOD JACKET

«Redwood Jacket» fra Fat Moose. Teknisk dunparkas i grønt. Lang og rett fasong. Varm modell. Flere praktiske lommer i front. Jakken går ned til midt på låret. Jakkens funksjoner: Puster, vanntett, vindtett og jakken har teipede sømmer.
3500,00

TRENCH TECH

«Trench tech» fra Fat Moose. Teknisk trenchcoat i skoggrønt. Lett vattert. Lukkes med glidelås og trykknapper. Rett modell. Stikklommer på hver side og lommer på innsiden. Puster, vanntett og vindtett. Kan brukes til pent og hverdags.
1700,00

CLASSIC CABAN JACKET

«Classic caban jacket» fra Scotch&Soda. Klassisk matrosjakke i lysebeige, med en herlig ullkvalitet. Jakken har en rett fasong, som er litt innsvingt. Dobbeltspent knapper. To store lommer foran i front og lomme på innsiden. Splitt bak. Perfekt jakke for høsten.
2499,00

MENS DOWN JACKET

«Mens down jacket» fra Colmar. Klassisk lettdunjakke i mørkeblått semi-shiny stoff,med grått innerfôr. Jakken har noe høy krage. Glidelås i front og på lommene. Strikkbånd rundt håndleddet og livet. Dette gjør at vinden holdes ute. Jakken har en innsvingt fasong.
3599,00

WOOD DOWN JACKET

«Wood down jacket» fra Fat Moose. Overgangsjakke i marineblått med paddet front og ermer. Myk jakke som er vindtett og vannavstøtende. Fat Moose-logorefleks på ene armen. Jakken har høy hals, innerlomme og side lommer med trykknapp. Strikk nederst på ermene og på falden for å holde vinden ute. Finnes i flere farger.
749,00 kr 1 499,00

WOOD DOWN JACKET

«Wood down jacket» fra Fat Moose. Overgangsjakke i army grønn med paddet front og ermer. Myk jakke som er vindtett og vannavstøtende. Fat moose-logorefleks på ene armen. Jakken har høy hals, innerlomme og side lommer med trykknapp. Strikk nederst på ermene og på falden for å holde vinden ute. Finnes i flere farger.
749,00 kr 1 499,00